RegistraceRezervaceHome
Menu
Přihlášení
  přihlásit automaticky
Bankovní spojení

1220491045/3030 Air bank
info linka: +420 777 320 815

Loga partnerů


Generální partner
Hlavní partner
Partner
Reklama

Tréninky - utkání
Co nabízí T4you rekreačním hráčům ?

Nápad nabídnout dospělým rekreačním hráčům ledního hokeje možnost tréninků mě napadlo, když jsem sám, jako úplný začátečník, začal hrát tenis se svými bývalými hokejovými spoluhráči. Ze začátku to byla jen okrajová zábava a tak jsem nakoupil výbavu a začal plácat. Tenis mě chytil a začali jsme se scházet stále častěji. Cítil jsem, že pokulhávám ve výkonnosti a proto jsem si sám zajistil svého osobního trenéra tenisu.

Už po několika hodinách, kdy mi poradil základní technické postoje, držení rakety, přehmaty na raketě a hlavně orientaci na kurtě, jsem se cítil mnohem jistěji. Po dalších lekcích docházelo k markantnímu zlepšení a já sám jsem začal cítit spokojenost nad svými výkony.

Nejsem nejlepší a nikdy asi nebudu vyhrávat turnaje s klukama, co to švihají od malička, ale sem tam porazím kluky, co pro mě před několika lety byli nedozírnými soupeři. Začalo mě to bavit.

A v tom to je!! Čím víc něco umíte, o to víc vás to baví.

Již skoro čtvrt století pracuji jako trenér mládeže ledního hokeje. Pod rukama mi prošli kluci, kteří se dostali i do repre výběrů mládežnických kategorií a nebo hraji i nejvyšší soutěžě.

Pokud jsou to kluci, kterým se jejich dětský sen nesplnil na 100%, tak povětšinou jim hokej zůstal jako koníček a hrají zrovna mezi vámi.

Jaký je rozdíl mezi tenisem a hokejem?

Nezkouším vás, to je snad jasné i dětem. Ale ten rozdíl je v tréninku. Jako hráč tenisu si zaplatím kurt a seženu trenéra a stále se to dá finančně, ale i hlavně 100% náplňově pokrýt.

Pokud trénuji hokej, tak potřebuji drahý led, to je jasné, ale hlavně spoluhráče, kteří mají stejný cíl. Chtějí být lepší a i když asi už nikdy nebudou hvězdy, tak se jim chtějí alespoň trochu přiblížit. Chtějí mít lepší pocit sami ze sebe a sport co si vybrali ovládat co nejlépe. 

T4you je tým hráčů ze všech možných klubů hrající všechny možné soutěže. Hráči se podle své výkonnosti řadí do kategorií HOBBY, FARMA a "A"Tým. Pro první dvě kategorie jsou organizovány speciální tréninky s rozlišným zaměření. Tréninky v HOBBY zaměřujeme hlavně více na techniku samotného bruslení, na herní činnost jednotlivce a na lehčí cvičení. Hráči FARMY, mohou samozřejmě navštěvovat i tréninky bruslení, ale sami ve svých trénincích mají cvičení již náročnější a víc do herního pojetí.

Trénink není opravdovým tréninkem !!!

Trénink je cíleně vedená činnost, kde se pracuje podle dlouhodobého tréninkového plánu se stálým týmem hráčů. Naše tréninky jsou hlavně "učebními lekcemi" , kde se hráčům předvádí a vysvětluje. Kde se pokaždé sejde z 50% jiná parta hráčů. Nejde o to hráče utavit, aby druhý den nemohli do zaměstnání. To dovede každý rádoby trenér. Naše tréninky by hlavně měli být zpestřením vašeho sportu a pomoci vám uplatnit se jako kvalitní hráči ve svých týmech. Nejde nám o 100% docházku a nikdo nikoho nenutí do tréninku. Chodíte jen když sami máte volný čas a hlavně zájem přijít. Pravidelnost si určujete sami a na tréninky se můžete hlásit i podle jejich zaměření. Nikdy nikomu nezabíráte místo a nikdy na vás nikdo netlačí proč nechodíte. Je to opravdu zcela na vás, co svému sportu chcete dát.

T4you, ale nabízí mnohem víc.

S našimi skalními hráči pracujeme již 6 let a jejich zlepšení je opravdu vidět. S klukama, kteří byli opravdu začátečníky, nyní hrajem i utkání, kde se nejde na led jako do pralesa. Hokej je založen na taktice, kdy jednotlivý hráči už vědí co mají na ledě dělat a kdo kde opravdu hraje. Vždy se, i když hráči nejsou vždy stejní, pracuje jako s týmem. Všichni musí hrát pro tým.  

"A" tým, do kterého se hlásí přímo kluci co už někdy něco hráli, se může dostat každý hráč z FARMY. Pro tento tým se organizují speciální utkání a zahraniční turnaje. Před takovými akcemi se pořádá srovnávací trénink, kde dochází k objektivnímu výběru nejlepších hráčů. Hráči nejsou stabilní a vždy se do tohoto výběru mohou dostat další.

Hokejem se v T4you hlavně bavíme a snažíme se dát dohromady vždy opravdovou partu hráčů, které spojuje hlavní koníček HOKEJ. Nikdo nikoho nekritizuje a nikdo nikoho neřeší. Všichni respektují autoritu a objektivitu trenérského týmu. Všichni se snažíme dle svých možností  myšlence T4you pomoc a hokej si opravdu užít.

Jestli i vás hokej baví, chcete se zdokonalit, být o něco platnějšími hráči ve svých týmech, určitě se nebojte přijít na led.

Další naše nápady pro Vás

  • připravíme ukázkový trénink přímo ve vašem týmu. Náplň tréninku je na vás. Od bruslení až po kombinaci. Vždy je však podmínkou náplně tréninku vyzrálost a úroveň vašeho týmu. 
  • pokud vás chodí málo a vaše hra je po 20 min. spíše tahání nohou po ledě, tak dejte vědět a my Vám tým vždy na váš led doplníme našimi hráči. Jedinou podmínkou je, že nám 1x za měsíc přepustíte led k uskutečnění našeho tréninku, kdy se vaši hráči budou moci přednostně zůčastnit.
  • zajistíme pro váš tým zkušeného trenéra, který provede odborný rozbor týmu a navrhne cestu kvalitního tréninku. Jen vy si určíte dobu jeho angažmá. Upozorňuji jen, že k dosažení opravdového výsledku je třeba celosezónní práce.
  • nabídneme vašim hráčům slevy na nákup nové, ale i zánovní hokejové výstroje a bruslí na našem obchodě - HOCKEY BAZAR DRUHÁ ŠANCE. zde můžete za své nákupy dostávat zcela zdarma kredity do našeho systému tréninků !
  • rádi přijmeme vaší výzvu k utkání proti našim výběrům. Můžeme opravdu složit týmy různých výkonností.
  • dokážeme tréninkově naplnitt ledy, které nejste z důvodu utkání na ledě hostů, schopni využít. Ty nám určitě s nějakým předstihem NABÍDNĚTE !

 

Náš trenink4you.cz je tady pro každého rekreačního hokejistu.



Vyhledávání
Rozpis ledové plochy
duben 2024 »
PUSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     


Časový rozpis pro 19.04.2024
od do co


T4YOU Chat
Fotogalerie

Podpoříme Ty menší, aby jednou byli i oni Ti větší.- ilustrační fota

Kemp Popovice

Trenink slavia 2010 - kemp

Pavel Horváth

Trénink pro Ríšu

Trénink s Michalem Supem

Nadační trénink pro Aničku
Nově registrovaní hráči T4you
Damien Sachansky detail
Alexis Kocian detail
Alexandros Koursaris detail
Emil Sedláček detail
Matěj Čermoch detail
Oskar Sedláček detail
Tomáš Paták detail
Alžběta Pivoňková detail
Samuel Vihan detail
Simon Pavlik detail
Počet hráčů celkem: 1753