RegistraceRezervaceHome
Menu
Přihlášení
  přihlásit automaticky
Bankovní spojení

1220491045/3030 Air bank
info linka: +420 777 320 815

Loga partnerů


Generální partner
Hlavní partner
Partner
Reklama

T4you pomáhá
POMOHLI JSME RÍŠOVI - DĚKUJEME

Ahoj Jirko a všichni příznivci T4you,

2023 Newest fake watches on sale! With less money, you can possess CA best quality audemars piguet replica watches!

Best Swiss replica watches online store offers uk cheap tag heuer super clone!

 

jsem mámou 13-letého Richarda Čumpelíka z Ostravy, který má od narození dětskou mozkovou obrnu. 27.června 2014 se ve Velkých Popovicích konal Trénink pro Ríšu s Tomášem Hertlem a taky jinými hráči. Dovolte mi nyní trochu se vrátit do historie.

S Jirkou – Čumpesem – jak mu všichni říkáte – máme stejné příjmení. Stalo se to jednou – 24.prosince 2013 – kdy jsme s rodinou všichni odcházeli na Štědrý den na hřbitov zapálit svíčku. Ještě než jsme vyšli z domu mi pípla esemeska na mobil. Kouknu na ni, cizí číslo a čtu. Přesně si slova už nepamatuji, ale bylo v ní psané asi toto: Dobrý den, jmenuji se Jiří Čumpelík, jsem z Prahy a rád bych finančně podpořil usměvavého Ríšu. Koukám na to jako blázen, nevěřícně a říkám si: „Co to je za fór?“ Nicméně, žádný fór to nebyl, ale byl to první kontakt s Čumpesem, který na Štědrý den se doma nudil a koukal na internet a hledal své jmenovce – kde kdo bydlí apod. No a našel si 3 roky starý příběh z nadace, kde bylo uveřejněno i moje telefonní číslo. Neváhal a napsal. Já mu samozřejmě odepsala, vyměnili jsme si emailové adresy a trochu se více rozepsali. Mimo to, že Jirka přislíbil, že Ríšovi bude měsíčně posílat na účet určitou částku, hned na začátku našeho psaní také přislíbil, že se bude snažit zorganizovat takovou akci, která proběhla právě 27.6.2014. Svůj slib dodržel.

Díky Čumpesově měsíčnímu příspěvku a také díky Olivově nadaci jsme Ríšovi mohli pořídit třetí přídavné kolečko k mechanickému vozíku, které můžete vidět na fotkách na stránkách T4you nebo které jste mohli vidět přímo na tréninku. Je to pro nás obrovská pomoc a odlehčení. S vozíkem se jezdí mnohem lépe, lehčeji a do terénu je k nezaplacení. Jen tak mimochodem, takové kolečko stojí 11 500,- a bez pomoci bychom si ho jen tak lehce pořídit nemohli. Takže, veliké díky.

Co se týká tréninku pro Ríšu: Zúčastnili jsme se ho já, můj partner a Ríša. Byl to pro nás zážitek a velká podívaná. Ríša je mimochodem velký fanda hokeje a vždycky ho zajímalo, jak se trénuje, kde sedí komentátor, který komentuje zápas v televizi a na každý zápas letošního mistrovství koukal s velkým zájmem. Do poslední chvíle jsme si nedokázali představit jak velká akce to ve Velkých Popovicích bude. Účast tolika dětí a vůbec celých rodin byla překvapivá, organizace byla skvělá, podle nás všechno klaplo a malí hokejisti si skvěle zatrénovali. K tomuto skvělému tréninku a hokejové atmosféře přispěli také hráči – Pavel Kolařík (HC Slavia Praha), Dominik Furch (HC Slavia Praha), Jaroslav Bednář (HC Slavia Praha), Tomáš Klouček (HC Košice), Jarda a Tomáš Hertl. Bylo to opravdu super. Ríša se také vyfotil s malými hokejisty a také se všemi výše jmenovanými hráči. Má velkou památku a byl to pro něj nezapomenutelný zážitek. Když jsme přijeli domů, všechno všem vyprávěl s velkou radostí a nadšením.

Tato akce byla „benefiční“, jestli to takhle mohu napsat. Finanční výtěžek byl darován Ríšovi a musím říct, že se celkem vybralo 50 150,- Kč, což byl pro nás velký šok. Nikdo s takovou částkou nepočítal, takže to bylo veliké překvapení. K této finanční sumě Ríša navíc dostal podpisy všech hráčů a také úžasnou brankářskou masku se svým jménem a rokem narození, kterou mu vytvořil Vláďa Vacík a Tomáš Hertl se mu na ni přímo podepsal. Navíc má skvělé fotky a také puk darovaný jednou slečnou – hokejistkou – která přijela na ledě za Ríšou a darovala mu puk HC Sršni Sedlčany na památku. No co k tomu říct více?

Chtěli bychom všem zúčastněným rodinám, malým hokejovým hráčům i hráčkám, všem hokejovým hráčům – těm dospělým :-) - opravdu hodně moc poděkovat za částky, které darovali a které nakonec dohromady přispěli k tak veliké sumě. Děkujeme Vláďovi za brankářskou masku, děkujeme panu Legnerovi za skvělé ubytování a za ochotný personál, který nám byl k dispozici, za fotky a vůbec za krásný zážitek. Bylo nám velkým potěšením Vás všechny potkat a strávit s vámi jedno hokejové odpoledne. Děkujeme také za velmi milá slova některých rodičů, které jsme potkali na parkovišti před restaurací. Moc nás potěšily a přesvědčily o tom, že i jiný životní osud jim není lhostejný, a že pomoc kterou poskytli jim také přinesla radost. Pro mě, jako pro matku, je to velká podpora a věřte, že to byl vzácný a vyjímečný okamžik, za který také moc děkuji. No a nesmím zapomenout na toho nejdůležitějšího, a to je Jirka Čumpes Čumpelík, který všechno tohle vymyslel, zorganizoval, připravil a skvěle naplánoval, protože bez něj by tohle všechno nebylo. Moc rádi jsme tě Jirko poznali, také tvou rodinu a věříme, že i nadále budeme v kontaktu.

Nesmím také zapomenout na to, co za vybranou částku Ríšovi pořídíme. Už jsem říkala přímo u předávání finanční částky, že peníze použijeme na specializovaný léčebný program Klim-therapy, který není hrazen zdravotní pojišťovnou. Již jednou jsme tento program absolvovali, 4 týdny, a Ríšovi po fyzické stránce pomohl. Je však třeba tento program opakovat častěji, ale protože 4 týdny stojí 46tis., není tak jednoduché se jej co ½ roku účastnit. Teď je nám to umožněno a jsme za to moc rádi. Kdyby někoho zajímalo více, posílám odkaz: http://www.sanatoria-klimkovice.cz/www/cz/klim-therapy/ a taky pár fotek z naši účasti na Klim-therapy na podzim 2013.

Chtěli bychom všem rodičům popřát, aby jim jejich děti dělaly velkou radost nejen v hokejovém sportu, ale vůbec v životě.

Všem dětem přejeme, aby z nich vyrostli skvělí lidé a pokud je hokejový svět bude provázet, tak ať se jim daří i v něm a vyrostou z nich skvělí hráči.

Všem hráčům HC Slavia Praha a HC Košice přejeme ještě mnoho a mnoho úspěchů nejen ve sportu, ale i v životě samotném a Jirkovi Čumpesovi přejeme ať se mu daří myšlenku T4you i nadále rozvíjet a ať má i nadále přinejmenším takové úspěchy jako doposud.

DÍKY VÁM VŠEM – BYLO NÁM CTÍ :-)

GABRIELA, FERDNINAD A RICHARD

 

 






















































































































Vyhledávání
Rozpis ledové plochy
březen 2024 »
PUSČPSN
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Časový rozpis pro 19.03.2024
od do co


T4YOU Chat
Fotogalerie

Podpoříme Ty menší, aby jednou byli i oni Ti větší.- ilustrační fota

Kemp Popovice

Trenink slavia 2010 - kemp

Pavel Horváth

Trénink pro Ríšu

Trénink s Michalem Supem

Nadační trénink pro Aničku
Nově registrovaní hráči T4you
Emil Sedláček detail
Matěj Čermoch detail
Oskar Sedláček detail
Tomáš Paták detail
Alžběta Pivoňková detail
Samuel Vihan detail
Simon Pavlik detail
Daniel Černý detail
Lukáš Proks detail
Denis Borovicka detail
Počet hráčů celkem: 1750