RegistraceRezervaceHome
Menu
Přihlášení
  přihlásit automaticky
Bankovní spojení

1220491045/3030 Air bank
info linka: +420 777 320 815

Loga partnerů


Generální partner
Hlavní partner
Partner
Reklama

Novinky
Nutná rezervace tréninku přes kredity a systém stránek....prosím pomožte nám udělat tréninky kvalitnější !!

Ahoj všem z T4you,

moc si vážíme Vašeho zájmu o naše tréninky...ale aby tréninky měli kvalitu chci požádat, nechci psát slovo jako přikázat, aby všichni rodiče využívali systém našich stránek a na trénink se hlásili pomocí kreditů.

Je to pro nás opravdu důležité. SMS přihlášení je chaotické a hlavně později při přípravě dresů vím z hlavy jen odhadem, kolik dorazí dětí. Potom nastane situace jako dnes, kdy mi chyběli na ledě 2 další trenéři.

Je po sezóně a naše tréninky chtějí využívat i hráči z větší cestovní dálky...Tábor, Vlašim, Černošice, Kladno a další...a ti chtějí přijet na trénink, který bude kvalitní. Proto musím trénink nejen obsadit omezeným počtem dětí, ale i odpovídajícícm počtem trenérů.

Přikládám návod jak se registrovat a přihlásit na trénink.

REGISTRACE DO T4you - www.trenink4you.cz

1/ klikněte na blikající BANNER - registraců hráčů ZDARMA

2/ vypište registraci v odkazu - REGISTRACE HRÁČŮ a zvolte zařazení hráče podle jeho věkové kategorie.

3/ u mladších hráčů je třeba vyplnit i údaje rodičů - je to z důvodu naříklad účasti hráče na kempu a my v případě nutnosti budeme mít Vaše kontaktní údaje ryhle po ruce v telefonu.

4/ Po úspěšné registraci najdete po aktualizaci stránky jméno Vašeho hráče na úvodní stránce v pravo dole mezi " NOVĚ REGISTROVANÍ HRÁČI. GRATULUJI-))

PŘIHLÁŠENÍ NA TRÉNINK

1/ Přihlašte se na stránkách www.trenink4you.cz po levé straně pod červenými záložkami, kde napíšete svůj email a heslo, které jste si navolili při registraci.

2/ Po přihlášení se Vám po levé straně otevře Vaše hráčské meníčko se jménem hráče. Obsahuje hlavní: Počet kreditů, Objednávka/nákup kreditů a další rezervace...Je nutné získat kredity!!

KREDITY MÁTE MOŽNOST ZÍSKAT ZDARMA ZA VAŠE NÁKUPY NA HOCKEY BAZARU - www.hockeybazar.cz

3/ Nákup kreditů - klikněte na nákup kreditů a budete mít možnost si navolit počet kreditů a při větší objednávce od 2001 kreditů získat i menší slevu. Maximální objednávka kreditů je 5000 kr., kdy ušetříte 500,- a uhradíte 4.500,- Minimálni počet kreditů na přihlášení jednoho tréninku je 350 kr.

4/ Kredity se po Vaší objednávce automaticky NEPŘIPISUJÍ !! Jejich aktivace není propojená s jejich úhradou...Kredity aktivuji několikrát za den sám, a vy je můžete uhradit přes bankovní převod na účet Airbank 1220491045/3030 nebo v hotovosti na nejbližším tréninku. JE VŽDY TŘEBA UHRADIT PŘESNÝ POČET OBJEDNANÝCH KREDITŮ. V případě, že potřebujete rychlou aktivaci, zašlete SMS s žádostí o aktivaci kreditů na číslo 777320815.

5/ Po načtení kreditů na Váš účet se musíte na trénink přihlásit...jednoduše najdete v kalendáři po pravé straně datum tréninku a několika kliky provedete přihlášení. Odečtou se Vám kredity a v meníčku se Vaše rezervace tréninku ukáže. Z tréninku se lze 48 hodin před začátkem tréninku bez ztráty kreditů i odhlásit. Později vám systém kredity již nevrátí...a vy je máte možnost získat zpět za svůj nákup na našem obchodě ZDARMA.

Využívejte tedy systém stránek....já vám zase budu moci slíbit kvalitnější trénink a více trenérů na ledě.

Pojďme do toho....vše se dá ovládat jednoduše z každého chytrého telefonu.

Čumpes a tým T4you

 

 

 

 



Vyhledávání
Rozpis ledové plochy
duben 2024 »
PUSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     


Časový rozpis pro 16.04.2024
od do co


T4YOU Chat
Fotogalerie

Podpoříme Ty menší, aby jednou byli i oni Ti větší.- ilustrační fota

Kemp Popovice

Trenink slavia 2010 - kemp

Pavel Horváth

Trénink pro Ríšu

Trénink s Michalem Supem

Nadační trénink pro Aničku
Nově registrovaní hráči T4you
Alexis Kocian detail
Alexandros Koursaris detail
Emil Sedláček detail
Matěj Čermoch detail
Oskar Sedláček detail
Tomáš Paták detail
Alžběta Pivoňková detail
Samuel Vihan detail
Simon Pavlik detail
Daniel Černý detail
Počet hráčů celkem: 1752