RegistraceRezervaceHome
Menu
Přihlášení
  přihlásit automaticky
Bankovní spojení

1220491045/3030 Air bank
info linka: +420 777 320 815

Loga partnerů


Generální partner
Hlavní partner
Partner
Reklama

Novinky
Je fajn vidět, že T4you pomohlo odstartovat dalšího borce....Dominik Kučera 2001

Ahoj všem z T4you,

dneska bych rád udělal článeček o fajn klukovi, kterého jsme pro HC Slavia Praha objevili asi v 10 letech v týmu HC Slavoj Popovice.

Jak víte, tak naše tréninky v Popovicích fungují již pěknou řádku let a tak je hrozně fajn vidět, že kluci, kteří měli ve své době mladšího dětství bruslařské nedostatky, neprošli od přípravky extraligovým klubem, dokáží strčit do kapsy svou chutí pro hokej mnohé kluky z větších oddílů.

Dominik Kučera, roč. 2001, který má určitě velké štěstí ve svých rodičích, kteří ho silně v jeho sportu podporují, mu dali šanci zařadit se do našich tréninků T4you.

Vzpomínám si, že když dorazil, byl to spíše skokan na bruslích, který si s námi přišel potrénovat, hlavně z důvodu, že mu v HC Slavoj Popovice chyběla jeho věková kategorie. Neměl velké ambice a i když se rychle zlepšoval, pravidelně na sobě pracoval, zůčastnil se několika našich letních kempů, tak se ho jako kluka dlouho nedařilo přesvědčit...Myslím, přesvědčit, že je již stejně dobrý jako kluci z většího klubu.

Dominikovi pomohly právě hokejové kempy a tréninky T4you, kdy se výkonnostně měl možnost pod vedením trenérů srovnat a dohnat kluky, kteří do té doby byli bruslařsky lepší. Vše se zlomilo na letním kempu T4you, kde se nejn s klukama více seznámil, ale i účast trenéra Pepy Janči...tehdy právě on trénoval věkovou kategorii 2001 na Slavii...dokázali jsme Domču přesvědčit, aby to šel zkusit do Slavie.

Jeho předností v té době nebylo bruslení, které se tehdy velmi zlepšilo a bez něho by to nemělo žádný význam, ale Dominik měl od začátku i šikovné ruce...a jak sílil, tak se mu zlepšila střelba.

Když přestoupil do Slavie, musel se hodně srovnat s novým způsobem hry, s konkurencí i náročnými tréninky. Vše zvládl na jedničku.

Dnes je to šťastnej kluk, ve Slavii v ročníku je jedním z nejlepších beků, jestli ne nejlepším. Stále na sobě pracuje....chodí hrát utkání za výběry a využívá mimoklubové aktivity. Trénuje sám doma...

Takže jsem osobně rád, že jsme zatím pro sport získali dalšího borce, kterého hokej baví a není vyloučené, že se s ním uvidíme i ve výběrech ČR...protože už nyní má nominace.

Hodně štěstí Dominiku.

Čumpes










Vyhledávání
Rozpis ledové plochy
duben 2024 »
PUSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     


Časový rozpis pro 16.04.2024
od do co


T4YOU Chat
Fotogalerie

Podpoříme Ty menší, aby jednou byli i oni Ti větší.- ilustrační fota

Kemp Popovice

Trenink slavia 2010 - kemp

Pavel Horváth

Trénink pro Ríšu

Trénink s Michalem Supem

Nadační trénink pro Aničku
Nově registrovaní hráči T4you
Alexis Kocian detail
Alexandros Koursaris detail
Emil Sedláček detail
Matěj Čermoch detail
Oskar Sedláček detail
Tomáš Paták detail
Alžběta Pivoňková detail
Samuel Vihan detail
Simon Pavlik detail
Daniel Černý detail
Počet hráčů celkem: 1752