RegistraceRezervaceHome
Menu
Přihlášení
  přihlásit automaticky
Bankovní spojení

1220491045/3030 Air bank
info linka: +420 777 320 815

Loga partnerů


Generální partner
Hlavní partner
Partner
Reklama

Novinky
Pátek 2.9. je startovní datum našich tréninků....proč se přidat včas?

Ahoj všem z T4you,

školní rok začíná 1.9., ale hokej už koncem srpna soustředěním v klubu. Kempy nepočítám, protože je to věc každého jak trénuje nebo jak prožívá léto. Osobně jsem příznivcem aktivního odpočinku, ale ten spočívá i v jiných sportovních aktivitách a s hokejem to nepřehánět.

PROČ SE PŘIDAT VČAS K NAŠIM TRÉNINKŮM?

Jsme zkušení trenéři, kteří trénink dětí vedli v oddílech. Trénink dětí a mládeže má své časové pásma, kdy se v každém pásmu, trochu více zaměřujeme na jinou náplň tréninku. Na začátku sezóny určitě upřednostňujeme bruslení, správnou techniku odrazu, tempo, zrychlení, výbušnost. Naše tréninky ovšem pilují to co v trénincích v družstvech chybí.

Učíme bruslit v menším počtu hráčů, individuálně přistupujeme k odstranění špatných návyků přenášení váhy do odrazu. Je pro nás důležitá dynamika pohybu, ale hlavně nechceme učit hráče skákat na bruslích, kdy se do pohybu zapojuje více rychlosti a přitom hráči nemají zvládnuté správné základy odrazu a postavení celkového těžiště celého těla.

Tyto chyby rostou v oddílech, většinou je v družstvech jen pár kvalitních bruslařů, kteří mají největší potenciál přirozeného sportovního rozvoje a patří mezi ty "přírodní talenty". Ti ostatní potřebují poradit, více vysvětlit a hlavně ukázat. Mezi takovými hráči je většina kvalitních hokejistů, kteří svou pilnou tréninkovou prací, pozorností a tréninkem mnohdy dokáží již v žákovských družstvech svým bruslařským, ale i herním projevem při nejmenším dorovnat přirozené talenty. Naopak, dokonce tím, že se od malička učí na sobě pracovat i v dalších letech je překonat.

Naše tréninky T4you hned od začítku stavíme jako stavebnici, nechceme přeskakovat hokejovou abecedu, ale trpělivým přístupem nám svěřeným hráčům, pracovat správným směrem a trpělivě na jejich nedostatcích i přednostech.

Vše začíná bruslením. Je toho opravdu hodně, co je třeba zvládnout a v každém věku je malinko důležitější něco jiného. Trénink musí být hlavně zábavou, musí bavit. Hráče je třeba do tréninku psychicky vtáhnout a sám hráč musí trenérovi věřit.

Naše tréninky T4you již znáte. Je to už 12 let co probíhají a v našich řadách vyrostlo nebo jsme pomohli mnoha hráčům, kteří dnes nastupují jako opory svých týmů a hrají v reprezentačních výběrech.

Protože se jedná o děti, tak tu vypíchnu pár jmen jen těch nejmladších, co dnes mají výborně našlápnuto... Klikorka - repre U16, Kučera - repre U16, Duda - repreU17 a dnes hráč A HC Slavia Praha, Hnát - junior HC Slavia Praha, z holek Černá - repre U15, Tomasko - repre U15, Neubaerová - repre U18....a mohlo by se psát dál....

Naskočte s námi do tréninků co nejdříve, nepromeškejte první tréninky. Nenechte si do toho co děláte mimo klub mluvit od trenérů, kteří zakazují a přikazují....mluví o přetěžování dětí, ale více se bojí trenérské konkurence a mají problémy se svou autoritou. Na konci v juniorských týmech nikoho nebude zajímat co a kde a kdy jste dělali, ale co umíte. Potom se vybírá a hrají ti co opravdu umí.

Naše tréninky by určitě neměli narušovat klubovou přípravu, blokovat tréninky, ale vhodně doplňovat přípravu hráče v klubu. Známe už hodně trenérů, kteří T4you podporují nebo podobné aktivity, sami hráče na naše tréninky doporučují. Vědí, že tréninky mimo klub mohou hodně pomoci a to i psychicky.

Tak se na kluky těšíme už tento pátek ve Velkých Popovicích na prvním tréninku T4you.

Budeme pracovat v několika partách 2010 -2009, starší 2008 - 2007 a 2006 a starší. Upozorňuji, že pracujeme s dětmi hlavně podle výkonnosti a úrovně zvládnutých dovedností a tak i mladší mohou trénovat se staršími nebo naopak.

Hurá na led.

Čumpes a tým T4you.



Vyhledávání
Rozpis ledové plochy
březen 2024 »
PUSČPSN
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Časový rozpis pro 28.03.2024
od do co


T4YOU Chat
Fotogalerie

Podpoříme Ty menší, aby jednou byli i oni Ti větší.- ilustrační fota

Kemp Popovice

Trenink slavia 2010 - kemp

Pavel Horváth

Trénink pro Ríšu

Trénink s Michalem Supem

Nadační trénink pro Aničku
Nově registrovaní hráči T4you
Alexandros Koursaris detail
Emil Sedláček detail
Matěj Čermoch detail
Oskar Sedláček detail
Tomáš Paták detail
Alžběta Pivoňková detail
Samuel Vihan detail
Simon Pavlik detail
Daniel Černý detail
Lukáš Proks detail
Počet hráčů celkem: 1751