RegistraceRezervaceHome
Menu
Přihlášení
  přihlásit automaticky
Bankovní spojení

1220491045/3030 Air bank
info linka: +420 777 320 815

Loga partnerů


Generální partner
Hlavní partner
Partner
Reklama

Novinky
Tréninky ve středu jsou určené i pro starší kluky do ročníku 2002.

Ahoj všem z T4you,

naše tréninky jsou velmi dobře obsazeny.  Hlavně na ně dochází kluci, kteří chtějí na sobě sami pracovat a hokej berou jako svůj prioritní sport.

Jak se to pozná? Kluci mají obrovskou snahu, velmi pozorně sledují, když se jim něco ukazuje, snaží se pracovat s důrazem na správnou techniku bruslení a správnou práci s hokejkou. Celý trénink je v neuvěřitelném tempu a nasazení. Nezdržujeme se kreslením u tabule. Není to prostě třeba. Kluci velice dobře chápou. Chceme všichni, jak trenéři, tak hráči využít na plno celou tréninkovou jednotku na maximum.

Samozřejmě pracujeme poctivě i s těmi nejmladšími. Je to velký drill, ale je potom skvělé vidět kluky přímo na klubových trénincích, jak moc převyšují své spoluhráče v klubu a to zejména v bruslení, chuti soutěžit a hrát hokej. Trénink nejmladších má nastarost Tomáš Florián. Jeho tréninky jsou precizní a mají své rozšiření o tréninky off-ice na rozvoj správné práce s kotoučem /stickhandling/ a nácvik střelby ve sportovním středisku DOMINO v Krči.

Starším hráčům se věnuji osobně. Přeci jen jde o borce, kteří patří ve svých klubech mezi lepší nebo i mezi nejlepší. Jsou již ostřílenější a zvládnou důslednější trenérský přístup. Dokonce ho sami chtějí. Trénink doslova odmakají na plný obrátky. Trénink je v takovém tempu, že za 90 min. stíháme minimálně náplň dvou tréninkových jednotek v klubu.

Trénink má vždy své téma a svou hlavní osu zaměření, ale poněvadž vše souvisí se vším, tak musíme každý trénink projít vše. Od pořádného rozbruslení, práce s kotoučem, až po herní cvičení se střelbou.

Jestli máte doma kluka, hráče, který hokej miluje, má zájem na sobě pracovat více než druzí, určitě doražte a podpořte jeho výkon naším tréninkem v T4you ve Velkých Popovicích.

Tréninky neženeme jen do hokejového tréninku, ale snažíme se klukům ukázat, jak je tento sport fajn. Pracujeme i s jejich hlavou. Podporujeme je dobrou náladou a sounáležitostí na jejich zlepšení. Spolupracujeme s dalšími trenéry, kteří jsou mými bývalými svěřenci. Nyní hrají dokonce i extraligu a jiné vyšší soutěže. Přesto si najdou čas dorazit za klukama na led. Proto jsem přesvědčen, že trénink T4you děláme dobře. Vrací se mi na led bývalí svěřenci, sami se hlásí a mají velký zájem se do našeho projektu T4you zapojit a pracovat s mladšími hráči.

T4you není jen trénink hokeje, ale hlavně tréninkem nadšení pro hokej.

Nejsme klubovými trenéry, jen se snažíme vhodně podpořit tréninky v klubu. Trénink prohloubit více do techniky individuálních dovedností. Nemáme jiný zájem než ten, aby kluci byli i naší co nejlepší vizitkou trenérské práce.

Těšíme se na borce na ledě.

Čumpes a tým T4you.



Vyhledávání
Rozpis ledové plochy
duben 2024 »
PUSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     


Časový rozpis pro 17.04.2024
od do co


T4YOU Chat
Fotogalerie

Podpoříme Ty menší, aby jednou byli i oni Ti větší.- ilustrační fota

Kemp Popovice

Trenink slavia 2010 - kemp

Pavel Horváth

Trénink pro Ríšu

Trénink s Michalem Supem

Nadační trénink pro Aničku
Nově registrovaní hráči T4you
Alexis Kocian detail
Alexandros Koursaris detail
Emil Sedláček detail
Matěj Čermoch detail
Oskar Sedláček detail
Tomáš Paták detail
Alžběta Pivoňková detail
Samuel Vihan detail
Simon Pavlik detail
Daniel Černý detail
Počet hráčů celkem: 1752