RegistraceRezervaceHome
Menu
Přihlášení
  přihlásit automaticky
Bankovní spojení

1220491045/3030 Air bank
info linka: +420 777 320 815

Loga partnerů


Generální partner
Hlavní partner
Partner
Reklama

Novinky
Přihlašte se na SKATEMILL - nejlepší varianta tréninku na zdokonalení bruslení a odrazu.

 

Ahoj všem z T4you,

Máme teď do prázdnin několik volných hodin na skatemillu, jestli máte zájem, neváhejte mě kontaktovat a rád Vás zařadím do svého tréninku na techniku bruslení, zdokonalení odrazu. Zaměříme se na kvalitu koordinace celého těla. Velmi efektivní způsob, který pomáhá odstranit už delší dobu zažité chyby v bruslení.

Objednejte se na 777320815 nebo na 739029969.

Co je to SKATEMILL?

Bruslařský trenažér je určený pro všechny věkové kategorie hokejistů. Na trenážéru, který připomíná velký běžící pás, se hokejisté pohybují v bruslích. Trenažér velmi účinně pomáhá jak začinajícím, tak i profesionálním hráčům. Vždy se na něm pracuje s tréninkovým  zaměřením,které hráč dokáže motoricky a co nejdokonaleji opakovat. Po zvládnutí jednodušších cvičení se postupuje ke složitějším herním dovednostem. Trenažér dokáže dokonale protrénovat i profesionálního hráče.

Co se vše na trenažeru dá trénovat?

- TECHNIKA BRUSLENÍ - dovednost, která se piluje v každém věku. Techniku se učí začátečníci, ale na zdokonalení se pracuje i mezi profesionálními hráči. Trenér je během bruslení na trenažéru v těstné blízkosti hráče, kontroluje jeho stabilitu v kotnicích, boční pohyb, těžiště do předu a protažení bočního skluzu. Výhodou našeho trenažéru je kamerový záznam, který nám umožňuje podrobný rozbor a diagnostiku pohybu. Hráč má možnost se během bruslení přímo vidět na monitoru.

- STICKHANDLING - trénink je velmi účinný a nedá se podobně protrénovat na běžné ledové ploše. Hráč se při práci s kotoučem stále musí bruslařsky pohybovat na trenažéru. Hráč se nejprve učí základy driblingu, vedení kotouče za pomocí tréninkových pomůcek, využívá přihrávače nebo reaguje na podněty od trenéra. Vše probíhá za neustálého bruslení. Trénink je náročný, ale i tak se dá jeho náročnost dokonale stupňovat a to nejen pomůckami, ale především rychlostí trenažéru.

- STŘELBA NA TRENAŽÉRU - umět rychle bruslit a přitom pohotově střílet po zpracování kotouče nebo přímo po nahrávce, je určitě dovedností, kterou by rád co nejlépe ovládal každý hráč. Náš skatemill má pro dovednost střelby další příslušenství. Vyzkoušejte speciální branku, která dokáže díky počítači změřit vaší úspěšnost a frekvenci střelby. Rychlá střelba za jizdy je dovednost, která se zdokonaluje na každé hokejové úrovni.

- OBRATNOST A BALANCE - trenažér umožňuje nácvik obratů, přešlapování, speciální bruslařské prvky na obratnost. Využívají se míče, medicimbaly nebo vodní válce. Hráč chytá, odhazuje, vozí a jinak pracuje s pomůckami během bruslení. Hráči se během bruslení provádí nárazy s gumovými míči do těla. Hráč nárazy vyrovnává a snaží se protipohyby držet bruslařskou stabilitu.

- VÝBUŠNOST A RYCHLOST - náročný trénink, který se rozvíjí po kvalitním zvládnutí techniky bruslení. Pracuje se v rovině, ale i v náklonu trenažéru. Hráč pracuje střídavě v zátěži a odpočinku určeném pro rozvoj rychlosti. Trenér celou dobu v blízkosti hráče monitoruje vizuálně i kamerami jeho pohyb. Na monitoru přímo během tréninku hráči ukazuje jeho kvalitu odrazu a celkový náklon těla i kvalitu odrazu.

- KONDIČNÍ BRUSLENÍ - trénink jen pro dospělé a profesionální hráče. Vyžaduje nejvyšší kvalitu zvládnuté techniky bruslení. Hráč využívá pro svou doagnostiku tzv. test maximálního zatížení organismu - WINGATE TEST. Tímto tréninkem se docílí maximální bruslení v rychlostní vytrvalosti.

Trenažér tedy opravdu dokáže celkově kvalitně protrénovat všechny dovednosti hráče na všech úrovních dovedností.

- HERNÍ A PERIFÉRNÍ VNÍMÁNÍ - hráč během bruslení sleduje tři monitory, které jsou rozmístněné po stranách a před ním. Na monitorech se ukazují číslovky a hráč je během práce s kotoučem v pohybu čte a diktuje trenérovi. Trénink je dost náročný a hráč se učí během jízdy, vedení kotouče sledovat samotnou hru kolem něho.

Co se trénuje u dětí na SKATEMILLU?

- technika bruslení

- bruslení s kotoučem a stickhandling za jízdy

- obratnost a stabilita

- střelba a druhy střelby

Odkolika let je vhodný trénink na SKATEMILLU?

- na trenažéru mohou začít pod odborně vyškoleným trenérem pracovat i děti od 6-ti let. Důležitý je však stupeň zvládnutí motoriky těla. Hráč musí umět dostatečně rytmicky vnímat svůj pohyb a těžiště těla.

Jak by měli být připravené brusle?

- brusle musí být kvalitně nabroušené. Tupé brusle výrazně znehodnucují trénink.

Jaké dlouhé časové pásmo zvlolit?

- trénink je díky rozdílu tření brusle o polymerový led náročnější a více zatěžuje stehenní svaly. Hráč na pásu bruslí max. do 60s. Potom si musí odpočinout. Proto se doporučuje trénovat dle času tréninku ve dvojci, trojci atd. Pokud je hráč do tréninku sám, doporučujeme jen 30 min.

Ceník SKATEMILLU

- 30min. 700,-  , 45min. 1100,-, 60min 1350,-

Pokud máte jiné otázky, volejte 777320815 a rád Vám je zodpovím.

Trénujte kvalitně

Čumpes a tým HTC PRAHA






Vyhledávání
Rozpis ledové plochy
březen 2024 »
PUSČPSN
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Časový rozpis pro 19.03.2024
od do co


T4YOU Chat
Fotogalerie

Podpoříme Ty menší, aby jednou byli i oni Ti větší.- ilustrační fota

Kemp Popovice

Trenink slavia 2010 - kemp

Pavel Horváth

Trénink pro Ríšu

Trénink s Michalem Supem

Nadační trénink pro Aničku
Nově registrovaní hráči T4you
Emil Sedláček detail
Matěj Čermoch detail
Oskar Sedláček detail
Tomáš Paták detail
Alžběta Pivoňková detail
Samuel Vihan detail
Simon Pavlik detail
Daniel Černý detail
Lukáš Proks detail
Denis Borovicka detail
Počet hráčů celkem: 1750